miercuri, 7 noiembrie 2012

BRIOSE(CUPCAKE CU BRANZA)


2 cani de faina
1 cana de zahar
o jumatate de lingurita de sare
1 pliculet de praf de copt
1 pliculet de zahar vanilat
1 cana de lapte sau iaurt
2 oua mari





2 ling branza de vaci
Ulei pentru tapetat tava
Hartie de copt pentru briose
Mod de preparare:

Bateti albusurile si apoi amestecati restul componentele pana la omogenizare.
 Ungeti tava cu ulei si tapetati-o.
Adaugati hartie de copt in adanciturile tavii si apoi turnati compozitia.
Cuptorul trebuie in prealabil incins.
Briosele trebuie lasate la copt pentru aproximativ 25 minute (pana se rumenesc).


 Odata scoase de la cuptor trebuie lasate cateva minute sa se raceasca pana sa incercati sa le scoateti din tava.
Puteti presara zahar pudra peste ele, fulgi de ciocolata… orice.
Exista miliarde de variatiuni de la aceasta reteta (care este cea mai simpla). Practic, poti adauga cam orice in briosele tale – de la gem de orice fel si ciocolata pana la nuci, vanilie si fructe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu