miercuri, 13 februarie 2013

Destinatiile de top pentru a savura o ceasca de cafea


cafea2

Cafeaua este unul dintre produsele consumate de toata lumea in calatorii. Intr-un port, gradina, restaurant, parc de distractii, targ, parc sau orice alt loc vizitat in vacanta, o ceasca de cafea este intotdeauna binevenita si unul dintre cele mai cautate produse de catre oameni, fie ei straini, fie localnici. Exista câteva locuri in lume unde cafeaua reprezinta o experienta de neuitat.

Havana, Cuba

Havana este considerata una dintre cele mai bune destinatii din lume pentru iubitorii de cafea. Aici exista numeroase cafenele in care turistii pot savura o cafea proaspata, adusa din Muntii Sierra Maestra.
Modul traditional cubanez de a servi cafeaua este in cesti mici, de tip expresso. Cafeaua este tare si dulce, de culoare neagra.

VIENA, Austria

In Viena, Viennese Coffee House Culture face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Orasul in sine este celebru pentru arta cafelei. Din secolul al XVII-lea, Viena si-a dezvoltat un adevarat cult al cafelei si astazi este unul dintre cele mai bune orase din lume pentru a bea o cafea delicioasa.
Cu toate ca multi turisti se plâng de preturile piperate ale acestei bauturi, meniurile sunt extrem de diversificate, iar cafeaua vieneza nu dezamageste pe nimeni la gust. Modul traditional de a savura aceasta bautura este intr-o cafenea vieneza, impreuna cu o felie de tort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu