vineri, 19 aprilie 2013

PANGASIUS CU CEAPA

 2 bucati file pangasius
un dovlecel mai mic ....la alegere...
un morcov ...la alegere
un ardei gras
 3-4 ceape
3 catei de usturoi
3 linguri suc de rosii
patrunjel
sare, piper
2-3 linguri cu ulei
50 ml vin alb



Mod de preparare - Pangasius pe pat de legume
Pregatim mai intai patul pestelui :) 
Spalam si curatam legumele.
 Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii
. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.
Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. 

Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.
Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.
Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute...cand nu ma grabesc il fac la cuptor..azi nu l-am facut..pur si simplu l-am fiert in tigaie..la foc mic...
Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra.

Timp de preparare: sub 30 minute minute



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu