vineri, 28 iunie 2013

PANDISPAN CU CIRESE












 Ingrediente

6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de faina
Coaja de la o lamaie si zeama
1 lingurita extract de vanilie
400 gr cirese






Mod de preparare

Se face un pandispan mixand albusurile spuma, adaugam zaharul si apoi batem ca pentru bezea. 
Galbenusurile le frecam putin cu un tel si le adaugam peste albusuri.
Le incorporam cu grija in albusuri sa pastram textura spumoasa, apoi adaugam extractul de vanilie, coaja de la o lamaie si faina treptat, pentru a pastra consistenta.
Se pune compozitia intr-o forma, apoi deasupra se presara cu cirese date prin gris...zahar...
Se da la cuptor la 180°C timp de 30 minute, insa nu inainte de a presara cateva afine pe deasupra. 
Se scoate de la cuptor si se pudreaza cu zahar...frisca..sau inghetata..





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu