luni, 8 iulie 2013

SALATA DE COUS COUS

Ingrediente
200 g cous cous 
2 dovlecei
1 vanata mica
2 rosii
1 legatura patrunjel
1 ceapa rosie mare
1 lamaie
Ulei de masline
Sare si piper


Mod de preparare

Taiati vanata si dovleceii in felii mai groase si se frig pe gratar sau in tigaie pana se auresc frumos. 
Tocati-le apoi in fasii sau cuburi.
Taiati rosiile in cuburi, patrunjelul marunt si ceapa rosie julienne.
Puneti couscous-ul intr-un castron. 
Adaugati o cantitate dubla de apa clocotita si un praf de sare. Acoperiti si lasati sa se inabuse 10 minute.
Dupa 10 minute afanati foarte bine si adaugati toate legumele deasupra, asezonati cu sare si piper, lamaie si ulei de masline.
Serviti cat mai rece cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu