miercuri, 13 noiembrie 2013

KOUS KOUS CU CIUPERCI SI CEAPA

Couscous-ul este un tip de paste, dar de marime foarte mica, facute de obicei din grau dur, sau grau dur integral 
Avantajul este ca se fierbe foarte repede, este gustos si sanatos, il puteti combina cu orice va place.
Aici am pus combinatia de couscous cu ciuperci, una foarte reusita si rapida
 INGREDIENTE;
1 PUNGUTA COUS COUS
2 CEPE MARI
2 ROSII
CIUPOERCI UN BORCAN  SAU 1/2 KG DACA SUNT PROASPETE
PATRUNJEL
SARE ..PIPER..ULEI


pasi de urmat



Ceapa se curata, spala si se taie marunt. O puneti la calit in putin ulei...
 SE ADAUGA CIUPERCILE FIE DIN BORCAN FIE PROASPETE..SI SE CALESC BINE..APOI SE ADAUGA ROSIILE SAU SUCUL DE ROSII EU AM PUS VA SPUN SINCER SUC..
SE DAU 5 MIN LA FIERT..SI APOI AM PUS TOATA PUNGUTA DE COUS COUS SA FI FOST C-AM 300 GR..AM PUS APA DESTULA SI AM DAT LA FOC MIC..A FIERT C-AM 10 MIN DUPA CARE AM MAI ADAUGAT PUTINA APA SI CAND AM SIMTIT CA E APROAPE GATA AM INCHIS FOCUL SI AM MAI LASAT PUTINA ZEAMA PENTRU CA EL SE UMFLA...AM ASEZONAT CU PATRUNJEL SI BRANZA RASA....
 NU VA SPUN CE DELICATETE A IESIT SI CAT DE REPEDE SA DUS ACEASTA MANCARE..CARE P[OATE SI SERVITA SI INZILELE DE POST CARE IMEDIAT INCEPE..
POFTA MARE..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu