sâmbătă, 9 noiembrie 2013

RULADA CU GEM DE PIERSICI

HAI S`A FACEM RULADA..RETETA E SIMPLA SI MERITA DECAT SA CUMPERI UNA PLINA DE EEEUURIII...



4 ouă,
4 linguri zahăr,
4 linguri făină,
4 linguri ulei,
o linguriță esență de vanilie,
un borcan gem,
100 g ciocolată

Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/rulada-cu-gem-fid-1505467#Yq8sVzsqXf0mZlS4.99

4 ouă,
4 linguri zahăr,
4 linguri făină,
4 linguri ulei,
o linguriță esență de vanilie,
un borcan gem,
100 g ciocolată

Read more at http://www.petitchef.ro/retete/desert/rulada-cu-gem-fid-1505467#Yq8sVzsqXf0mZlS4.99


Ingrediente:

4 oua
  4linguri de faina
  4linguri de zahar 

1 praf de copt daca vreti..
un varf de sare
hartie de copt

se pot pune mai multe oua in fc de tava dar atunci puneti la toate ingredientele in plus cate unu 
zeama de compot sau ce sirop aveti prin casa  

Preparare:

Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare cu un varf de sare, apoi pui pe rand cele 3 linguri de zahar, apoi cele 3 galbenusuri si la urma cu o spaluta de lemn incorporezi si faina mestecand de jos in sus sa nu se lase.
Pregateste tava cu hartie de copt…lasi la cuptor 20 minute. Dupa ce s-a copt, o rastorni o insiropezi cu sirop sau compot ..eu am pus zeama de compot...o ungi cu gem si apoi o rulezi am fii bine daca ati avea pusa rulada pe o hartie pergament si incet rulata ..mi sa rulat tare usor asa cu mina incet incet fara nici un ajutor,  Dupa o ora ... se taie. Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu